MISS SUENO (r. Radu Potcoavă, 20’)

Roxana se pregătește să plece din țară si să se stabilească în Spania, la Madrid. Cu ajutorul lui Dan și a soției lui, Alina, va începe o nouă viață. Cu ce preț, oare?!

IEDERĂ (r. Sarra Tsorakidis, 27’)

La o cină în curtea prietenilor săi, Zoe îl prezintă pe Duncan, noul său iubit străin. Toată lumea pare să se înțeleagă de minune, însă Zoe are un secret, care îi apasă din ce în ce mai tare pe conștiință. Starea ei transformă întâlnirea într-un pretext ideal pentru ceartă, iar toate personajele își pot exprima, în sfârșit, adevărul.

TOTUL E FOARTE DEPARTE (r. Emanuel Pârvu, 15’)

O mamă iubitoare și fiul ei cel mic fac o lungă călătorie pentru a-și surprinde fratele mai mare de ziua lui de naștere. Dar el nu apare. O poveste despre dilemele în dragoste. A spune adevărul sau a-l omite.

MICHELANGELO (r. Anghel Damian, 19’)

Un tată e pus în situația de a purta una dintre cele mai dificile conversații cu copilul lui: discuția despre moarte. Un studiu delicat despre pierderea definitivă și suferința pe care aceasta o cauzează, despre felul în care moartea e percepută de părinți și copil deopotrivă.

PATUL LUI PROCUST (r. Andrian Împărățel, 17’)

Dan, obosit de toate problemele cu care se confruntă acasă, decide să-și petreacă noaptea la Ștefan, o veche cunoștință. Interacțiunea lor neașteptată culminează atunci când ospitalitatea lui Ștefan se transformă în persuasiune.