”AFTERSUN” în avanpremieră la ESTE Filmul de Miercuri

Data: 1 martie, 2023
Locație: Centrul Cultural ”Ion Besoiu” Sibiu, Sala Mare

Regie: Charlotte Wells
Durată: 102’
Țară: Marea Britanie, SUA
An: 2022

Sinopsis:
Sophie, o fetiță de 11 ani, se bucură din plin de timpul petrecut cu tatăl ei iubitor și idealist, Calum (Paul Mescal), într-una din rarele lor vacanțe. În vreme ce lumea adolescenței se ivește la orizont, Calum se luptă singur cu greutățile vieții din afara rolului de tată. Douăzeci de ani mai târziu, amintirile dragi ale lui Sophie din acea ultimă vacanță împreună sunt adunate într-un zguduitor portret al relației lor. Prin ele, devenim martori la încercarea ei de a împăca imaginea tatălui pe care o cunoștea cu cea care îi rămăsese străină, transpusă în superbul și copleșitorul debut al lui Charlotte Wells.

Premii: Nominalizat la Premiile Oscar 2023 la categoria Cel mai bun actor în rol principal (Paul Mescal); nominalizat la Premiile Bafta 2023 pentru debut remarcabil în film (Charlotte Wells) și cel mai bun actor, rol principal (Paul Mescal); nominalizat la Cannes 2022 la categoriile Caméra d’Or și Marele premiu al Săptămânii Criticii; nominalizat la Premii Academiei Europene de Film 2022 la categoria Cel mai bun actor (Paul Mescal).

Rating: AP-12. Acordul părinților pentru copii sub 12 ani.

Bilete: https://eventbook.ro/film/bilete-aftersun
ESTE Filmul de Miercuri este un proiect organizat de Asociația Este Film.

Sponsor: Marquardt

Parteneri: Centrul Cultural „Ion Besoiu” Sibiu, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, Cărturești, Librăria Humanitas, Centrul Cultural German, Biblioteca Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, Biblioteca Județeană Astra Sibiu, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Consomme Bistro, Restaurant Pasaj, Nod Pub, Erasmus Librărie-Cafenea, Asociația HID Sibiu

Parteneri media: Zile si Nopti, RockFM, Goodtime magazine

Află primul când sunt următoarele proiecții și evenimente ESTE Film. Îți trimitem un email cu toate informațiile de care ai nevoie și doar când ai nevoie.