! proiecția a fost amânată pentru vineri 5 august, ora 20:00 !

ESTE Filmul de Miercuri prezintă filmul ALCARRAS, câștigător al marelui premiu Ursul de Aur la Festivalul Internațional de Film de la Berlin, 2022. Proiecția va avea loc miercuri, 3 august, de la ora 20.00, la Sala Mică a Centrului Cultural ”Ion Besoiu” din Sibiu.
Sinopsis:
Inspirat din viața familiei regizoarei și realizat numai cu actori neprofesioniști cu vârste cuprinse între 5 și 80 de ani, filmul spune povestea familiei Solé, o familie numeroasă de fermieri dintr-un mic sat din regiunea Catalonia, Alcarràs.
Anul surprins în film poate fi ultimul în care cele 3 generații își petrec timpul împreună, culegând piersici din livada familiei. Noile planuri pentru teren, care includ tăierea piersicilor și instalarea de panouri solare, provoacă o ruptură în această familie mare, unită, tulburată de un viitor incert.
Rating: AP-12. Acordul părinților pentru copii sub 12 ani.
Preţul unui bilet este de 20 lei și se poate achiziționa online de pe Eventbook
(https://eventbook.ro/film/bilete-este-filmul-de-miercuri-alcarras) sau direct de la casieria Centrului Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.

ESTE Filmul de Miercuri este un proiect organizat de Asociația Este Film.
Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional*
Partener: Centrul Cultural „Ion Besoiu”

Sponsor: Marquardt, NEVEON
Parteneri media: Zile si Nopti, RockFM, Magic FM, Sibiu 100%, Sibiu Junior, Turnul Sfatului
*Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului
finanțării.

Află primul când sunt următoarele proiecții și evenimente ESTE Film. Îți trimitem un email cu toate informațiile de care ai nevoie și doar când ai nevoie.