ESTE Filmul de Miercuri propune cinefililor sibieni un film franțuzesc încărcat de emoție și candoare: AMANDA, regia Mikhaël Hers, distins cu Trofeul Lanterna Magica la Festivalul Internațional de Film de la Veneția și  premiul Tokyo Grand Prix pentru Cel mai bun film la Festivalul Internațional de Film de la Tokyo, anul trecut. 

Proiecția filmului, prezentat în premieră la Sibiu, va avea loc miercuri, 28 august, de la ora 20.00, la Sala Mică a Centrului Cultural „Ion Besoiu”. 

Sinopsis:

La 24 de ani, David (Vincent Lacoste) duce o viață boemă în Parisul zilelor noastre. Cursul lucrurilor se schimbă brusc în momentul în care sora lui moare într-un atentat terorist, iar David o ia în grijă pe Amanda, nepoata sa de 7 ani. Lăsând în urmă tragicul eveniment, cei doi construiesc o relație luminoasă, plină de tandrețe, în care fiecare dintre ei învață să devină mai bun pe măsura trecerii timpului.

Preţul unui bilet este de 17 lei (12 lei redus pentru elevi / studenți / pensionari) și se poate achiziționa online de pe EventBook sau direct de la casieria Centrului Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.

ESTE Filmul de Miercuri este un eveniment organizat de Asociaţia ESTE FILM, în parteneriat cu Centrul Cultural “Ion Besoiu”, cu sprijinul Bad Unicorn.

Film cu subtitrare în limba română. AP12.

Sponsor: Marquardt.

Parteneri Sibiu: Primăria Sibiu, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

Parteneri media: Capital Cultural, Sibiu On Line, Sibiu City App.

Află primul când sunt următoarele proiecții și evenimente ESTE Film. Îți trimitem un email cu toate informațiile de care ai nevoie și doar când ai nevoie.