ESTE Filmul de Miercuri te invită să vezi filmul AREST semnat de Andrei Cohn la Sibiu în cadrul unei proiecții speciale ce va avea loc miercuri, 25 septembrie începând cu ora 20:00 la Centrul Cultural „Ion Besoiu” Sibiu, sala mică.

Invitați speciali: Andrei Cohn și Iulian Postelnicu

Sinopsis
În august 1983, arhitectul Dinu Neagu este, împreună cu soția și cei doi copii, pe o plajă de nudiști din apropierea unei zone industriale. Dintr-o mașină coboară doi securiști, care îl iau la București pentru o declarație despre care nu-i oferă prea multe detalii.
Filmul continuă în arestul miliției, unde Neagu este închis în aceeași cameră cu Vali, deținut de drept comun, folosit ca torționar de către securitate în schimbul unor favoruri. Lucrurile capătă o întorsătură din ce în ce mai absurdă de la o zi la alta.

ESTE Filmul de Miercuri este un eveniment organizat de Asociaţia ESTE FILM, în parteneriat cu Centrul Cultural “Ion Besoiu”.

Film cu subtitrare în limba engleză.

Sponsor: Marquardt.

Află primul când sunt următoarele proiecții și evenimente ESTE Film. Îți trimitem un email cu toate informațiile de care ai nevoie și doar când ai nevoie.