Află primul când sunt următoarele proiecții și evenimente ESTE Film. Îți trimitem un email cu toate informațiile de care ai nevoie și doar când ai nevoie.

SĂ NU UCIZI, debutul în lungmetraj al regizorilor-scenariști Cătălin Rotaru şi Gabi Virginia Șarga vine  în avanpremieră la Sibiu.

Proiecția de gală va avea loc miercuri, 6 martie, de la ora 20.30, la sala mică a Centrului Cultural “Ion Besoiu”, în prezența actriței Cristina Flutur și a producatoarei Adina Sădeanu, care vor răspunde cu drag întrebărilor din public.

Evenimentul este prezentat de ESTE Filmul de Miercuri, în parteneriat cu Ro Image 2000.

Sinopsis:
SĂ NU UCIZI spune povestea lui Cristian, un chirurg tânăr şi ambițios, pe care pierderea unui pacient, în urma unei intervenţii de rutină, îl determină să pornească o luptă solitară împotriva sistemului, riscându-și familia şi cariera pentru a descoperi adevărul. Regizorii mărturisesc că
este povestea unui Don Quijote care se luptă cu faţa umană a unui sistem care există pentru că noi îl acceptăm prin toate acțiunile noastre de zi cu zi.
SĂ NU UCIZI, o dramă contemporană despre sistemul medical din România, bazată pe un caz real.

Preţul unui bilet este de 17 lei (12 lei redus pentru elevi / studenți / pensionari) și se poate achiziționa online de pe EventBook sau direct de la casieria Centrului Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.

ESTE Filmul de Miercuri e un eveniment organizat de Asociaţia ESTE FILM şi Centrul Cultural “Ion Besoiu”.