”BESTIILE” la ESTE Filmul de Miercuri

Data: 22 martie, 2023
Locație: Centrul Cultural ”Ion Besoiu” Sibiu, Sala Mică

Regie: Rodrigo Sorogoyen
Durată: 137’
Țară: Spania, Franța
An: 2022

Sinopsis:
Vincent și Olga sunt doi francezi stabiliţi cu mult timp în urmă într-un sat din provincia spaniolă Galicia. Aici cuplul duce o viață liniștită, își vede de grădina de legume și reabilitează case abandonate, deși convieţuirea cu localnicii nu este atât de paşnică pe cât şi-ar fi dorit. Refuzul lor de a participa la implementarea unei ferme de turbine eoliene va înrăutăţi curând lucrurile.

Premii: Câștigător a 9 premii Goya 2023 (printre care: Cel mai bun regizor, Cel mai bun film, Cel mai bun actor in rol principal, Cel mai bun scenariu, Cel mai bun sunet).

Rating: N-15. Nerecomandat sub 15 ani.

Bilete: https://eventbook.ro/film/bilete-bestii-este-filmul-de-miercuri

ESTE Filmul de Miercuri este un proiect organizat de Asociația Este Film.

Sponsor: Marquardt

Parteneri: Centrul Cultural „Ion Besoiu” Sibiu, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, Cărturești, Librăria Humanitas, Centrul Cultural German, Biblioteca Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, Biblioteca Județeană Astra Sibiu, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Consomme Bistro, Restaurant Pasaj, Nod Pub, Erasmus Librărie-Cafenea, Asociația HID Sibiu

Parteneri media: Zile si Nopti, RockFM, Goodtime magazine

Află primul când sunt următoarele proiecții și evenimente ESTE Film. Îți trimitem un email cu toate informațiile de care ai nevoie și doar când ai nevoie.