Caravana Les Films de Cannes  aduce la ESTE FILM Festival 2019 patru filme de excepție, dintre „cele mai bune filme de artă recente, prezentate sau premiate la cel mai important festival de film din lume.”

Apusul / Sunset (2018, Ungaria/Franța, 142’, r. László Nemes) – cel mai recent film al regizorului maghiar (Son of Saul)

Trailer și program aici.

Frizerul de câini / Dogman (2018, Italia, Franța, 102’, r. Matteo Garrone) – Premiul pentru Cea mai bună interpretare masculină la Festivalul de Film de la Cannes, va rula atât în sală, cât și la Dormitorul cu filme.

Balerina / Girl (2018, Belgia/Olanda, 109’, r. Lukas Dhont)Nominalizat la Globurile de Aur 2019 pentru Cel mai bun film străin și câștigător a numeroase premii la Festivalul de Film de la Cannes 2018 (Un Certain Regard/Golden Camera/Queer Palm – Cel mai bun regizor, Un Certain Regard – Cel mai bun actor  – Victor Polster

Sinopsis și detalii aici.

Sub umbra părului sălbatic / The Wild Pear Tree (2018, Turcia/Macedonia/Franța/Germania, 188’, r. Nuri Bilge Ceylan) – Nominalizat la Cannes, categoria Palme d’Or. 

Găsiți aici trailer & program.

Află primul când sunt următoarele proiecții și evenimente ESTE Film. Îți trimitem un email cu toate informațiile de care ai nevoie și doar când ai nevoie.