Este Film vă invită la un CineBrunch caritabil, organizat cu scopul strângerii de fonduri pentru Prima tabără De Poveste, dedicată copiilor din centrele de plasament din județul Sibiu!
Vă invităm duminică, 26 august, la comedia franțuzească „Familia mea nebună”, însoțită de un brunch delicios pregătit cu drag de Dulcele de-acasa. Locația: Librăria Habitus.

Sinopsis:
Valentin D. şi Constance Brandt, un cuplu celebru de arhitecţi şi designeri, se pregătesc pentru deschiderea unei expoziţii personale în prestigiosul Palais de Tokyo din Paris. Valentin ţine ascuns un mare secret, fără de care n-ar fi putut ajunge în lumea exclusivistă a design-ului de lux; este vorba despre originile sale modeste, provinciale. Când mama, fratele şi cumnata apar pe nepusă masă la vernisajul expoziţiei, cele două lumi se ciocnesc inevitabil, iar întâlnirea este cu atât mai explozivă, cu cât Valentin este victima unui accident de maşină, în urma căruia îşi pierde memoria şi este proiectat în urmă cu douăzeci de ani, cu tot alaiul de obiceiuri stângace, naive, ţărăneşti.Una dintre cele mai populare comedii franțuzești ale anului!

Detalii organizatorice:
Donație minimă recomandată: 60 lei/persoană
(în formularul de înscriere aveți detalii despre modalitățile de plată)

Înscrierile se fac prin acest formular.  Data limită: 20.08.18

Evenimentul face parte din proiectul de strângere de fonduri ”Prima tabără De Poveste”, organizat alături de Colt Technology Services.

Asociația își propune să îi răsplătească pe copii pentru rezultatele obținute la învățătură, să îi motiveze pentru a avea un parcurs școlar bun în continuare și să îi responsabilizeze cu privire la atribuțiile și rolul pe care îl pot avea în comunitate. Dobândirea acestor aptitudini este esențială și pentru momentul la care tinerii vor părăsi centrul de plasament, ajutându-i la o integrare mai facilă în societate și la o calitate mai bună a vieții în familie.

Mai multe detalii despre scopul proiectului găsiți aici.