Proiecția filmului CEA MAI REA FATĂ DIN LUME va avea loc miercuri, 9 martie, de la ora 20.00, la Sala Mică a Centrului Cultural „Ion Besoiu”. Filmul este nominalizat la Oscar 2022 pentru Cel mai bun scenariu și Cel mai bun film străin, și câștigător al Premiului pentru Cea mai bună actriță la Cannes în 2021.

Sinopsis:
Filmul urmărește patru ani din viața lui Julie, o tânără care navighează furtuni amoroase, se luptă să-și facă o carieră și încearcă să-și dea seama, cu luciditate, cine e cu adevărat. Julie se apropie de 30 de ani, iar viața ei e un haos total. Exact când iubitul ei mai în vârstă, Aksel, un popular autor de romane grafice, insistă să oficializeze relația, Julie ajunge neinvitată la o petrecere unde îl întâlnește pe tânărul și carismaticul Eivind… În curând, Julie se desparte de Aksel și se aruncă într-o nouă relație, sperând că aceasta îi va aduce o nouă perspectivă asupra vieții. Va ajunge, însă, să realizeze că unele alegeri sunt deja istorie.
Rating: N15 – Nerecomandat sub 15 ani.
Preţul unui bilet este de 20 lei și se poate achiziționa online de pe Eventbook (https://eventbook.ro/film/bilete-cea-mai-rea-fata-din-lume-este-filmul-de-miercuri) sau direct de la casieria Centrului Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.

Acest eveniment este organizat de Asociaţia ESTE FILM, în parteneriat cu Centrul Cultural “Ion Besoiu”.
Sponsor: Marquardt

Află primul când sunt următoarele proiecții și evenimente ESTE Film. Îți trimitem un email cu toate informațiile de care ai nevoie și doar când ai nevoie.