CLOSE - ESTE Filmul de Miercuri

ESTE Filmul de Miercuri

Data: 1 februarie, 2023
Locație: Centrul Cultural ”Ion Besoiu” Sibiu

Regie: Lukas Dhont
Durată: 105’
Țară: Belgia, Olanda, Franta
An: 2022

Sinopsis:
La 13 ani, prietenia este un sentiment de neprețuit. Léo şi Rémi împart totul de când se ştiu, însă primele semne ale adolescenței le pun intimitatea relației la grea încercare. O legătură profundă care se rupe brusc și tragic, lăsându-l pe Léo să înţeleagă cu ce a greşit.

Premii: Câștigător al Marelui Premiu al Juriului la Cannes 2022, nominalizat la Premiile Academiei Europene de Film la categoriile Cel mai bun film, Cel mai bun regizor, Cel mai bun actor (Eden Dambrine), Cel mai bun scenariu, nominalizat la Premiile Oscar pentru Cel mai bun film străin.

Rating: AP-12. Acordul părinților pentru copii sub 12 ani.

Bilete: https://eventbook.ro/film/bilete-este-filmul-de-miercuri-close

ESTE Filmul de Miercuri este un proiect organizat de Asociația Este Film.

Sponsor: Marquardt

Parteneri: Centrul Cultural „Ion Besoiu” Sibiu, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, Cărturești, Librăria Humanitas, Centrul Cultural German, Biblioteca Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, Biblioteca Județeană Astra Sibiu, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Consomme Bistro, Restaurant Pasaj, Nod Pub, Erasmus Librărie-Cafenea

Parteneri media: Zile si Nopti, RockFM, Goodtime magazine

Află primul când sunt următoarele proiecții și evenimente ESTE Film. Îți trimitem un email cu toate informațiile de care ai nevoie și doar când ai nevoie.