ESTE Filmul de Miercuri prezintă comedia franțuzească DISCURSUL, regia Laurent Tirard, o comedie plină de haz, perfectă pentru o seară la cinema cu prietenii sau familia. Proiecția va avea loc miercuri, 15 septembrie, de la ora 20.00, la Sala Mare a Centrului Cultural „Ion Besoiu”.
Sinopsis:
Prizonier la o cină de familie ce pare să nu se mai termine, Adrien aşteaptă. Aşteaptă ca iubita lui, Sonia, să-i răspundă în sfârşit la mesaje şi să pună capăt „pauzei” de relaţie care deja împlineşte o lună. Şi iată că Ludo, neghiobul care în curând îi va deveni cumnat, îi cere lui Adrien să ţină un “mic” discurs la nuntă! Dar dacă acest discurs este cel mai bun lucru care i s-a întâmplat vreodată?!
Preţul unui bilet este de 17 lei și se poate achiziționa online de pe EventBook
(https://eventbook.ro/film/bilete-discursul-este-filmul-de-miercuri) sau direct de la casieria șCentrului Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.
ESTE Filmul de Miercuri este un eveniment organizat de Asociaţia ESTE FILM, în parteneriat cu Centrul Cultural “Ion Besoiu”.
Rating: AP-12: Acordul parinților pentru copii sub 12 ani.

Află primul când sunt următoarele proiecții și evenimente ESTE Film. Îți trimitem un email cu toate informațiile de care ai nevoie și doar când ai nevoie.