ESTE Filmul de Miercuri vă propune o comedie franțuzească adorabilă, FAMILIA MEA NEBUNĂ, regia Dany Boon, perfectă pentru o seară relaxantă.  Proiecția va avea loc miercuri, 20 februarie, de la ora 20.30, la Centrul Cultural “Ion Besoiu”.

Sinopsis:

Valentin D. şi Constance Brandt, un cuplu celebru de arhitecţi şi designeri, se pregătesc pentru deschiderea unei expoziţii personale în prestigiosul Palais de Tokyo din Paris. Valentin ţine ascuns un mare secret, fără de care n-ar fi putut ajunge în lumea exclusivistă a design-ului de lux; este vorba despre originile sale modeste, provinciale. Când mama, fratele şi cumnata apar pe nepusă masă la vernisajul expoziţiei, cele două lumi se ciocnesc inevitabil, iar întâlnirea este cu atât mai explozivă, cu cât Valentin este victima unui accident de maşină, în urma căruia îşi pierde memoria şi este proiectat în urmă cu douăzeci de ani, cu tot alaiul de obiceiuri stângace, naive, ţărăneşti.

Una dintre cele mai populare comedii franțuzești ale anului!

Preţul unui bilet este de 17 lei (12 lei redus pentru elevi / studenți / pensionari / copil sub 10 ani) și se poate achiziționa online de pe EventBook (https://eventbook.ro/film/bilete-la-chtite-famille-familia-mea-nebuna-filmul-de-miercuri)

ESTE Filmul de Miercuri e un eveniment organizat de Asociaţia ESTE FILM şi Centrul Cultural “Ion Besoiu”, cu sprijinul Cine Europa.

Află primul când sunt următoarele proiecții și evenimente ESTE Film. Îți trimitem un email cu toate informațiile de care ai nevoie și doar când ai nevoie.