ESTE Filmul de Miercuri prezintă în avanpremieră pe Sibiu filmul CRAI NOU, în regia Alinei Grigore, film desemnat marele câștigător la Festivalul Internațional de Film de la San Sebastian din 2021.
Proiecția va fi urmată de o discuție cu echipa filmului, prezentă la Sibiu cu această ocazie, și va avea loc miercuri, 2 martie, de la ora 20.00, la Sala Mică a Centrului Cultural Ion Besoiu.
Sinopsis:
“Crai nou” urmărește călătoria psihologică a unei tinere spre procesul ei de dezumanizare. În încercarea de a urma studii superioare și a scăpa de violența familiei ei disfuncționale, lrina se transformă din victimă în agresor ca urmare a agresiunii subtile pe care trebuie să o îndure. O experiență sexuală ambiguă cu un artist, o determină să lupte împotriva oricărui tip de agresiune și să-și urmeze scopul de a fugi la București.
Rating: N15 – Nerecomandat sub 15 ani.

Preţul unui bilet este de 20 lei și se poate achiziționa online de pe Eventbook (https://eventbook.ro/film/bilete-crai-nou-este-filmul-de-miercuri) sau direct de la casieria Centrului Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.

Acest eveniment este organizat de Asociaţia ESTE FILM, în parteneriat cu Centrul Cultural “Ion Besoiu”.
Sponsor: Marquardt

Află primul când sunt următoarele proiecții și evenimente ESTE Film. Îți trimitem un email cu toate informațiile de care ai nevoie și doar când ai nevoie.