ESTE Filmul de Miercuri prezintă, în premieră la Sibiu, documentarul românesc Emigrant Blues: un road movie în 2 ½ capitole, scris și regizat de Claudiu Mitcu și Mihai Mincan. Filmul propune o interpretare neconvenţională a unuia dintre cele mai mari fenomene de migraţie din prezent, din Europa. Proiecția specială a filmului, în prezența producătorului executiv Livia Rădulescu, va avea loc miercuri, 23 octombrie, de la ora 20.00, la Sala Mică a Centrului Cultural „Ion Besoiu”.
Sinopsis:
Peste 55 de ore, de la București la Madrid, într-un autocar plin de oameni care călătoresc mii de kilometri spre și dinspre noua lor casă. Ultimul drum spre țara natală, de data aceasta în spatele unui dric condus de doi agenți de pompe funebre. Fragmente din povești ale unor oameni care visează la țara lor natală, dar sunt prea speriați să o ia, din nou, de la capăt.

Preţul unui bilet este de 17 lei (12 lei redus pentru elevi / studenți / pensionari) și se poate achiziționa online de pe EventBook sau direct de la casieria Centrului Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.
ESTE Filmul de Miercuri este un eveniment organizat de Asociaţia ESTE FILM, în parteneriat cu Centrul Cultural “Ion Besoiu”, cu sprijinul deFilm.

Film cu subtitrare în limba engleză. AP12.

Sponsor: Marquardt.

Parteneri Sibiu: Primăria Sibiu, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.
Parteneri media: Capital Cultural, Sibiu On Line, Sibiu City App.

Află primul când sunt următoarele proiecții și evenimente ESTE Film. Îți trimitem un email cu toate informațiile de care ai nevoie și doar când ai nevoie.