”Falkon Lake” la ESTE Filmul de Miercuri

Data: 23 august, 2023
Locație: Centrul Cultural ”Ion Besoiu” Sibiu, Terasa cu Flori
Regie: Charlotte Le Bon
Durată: 100’
Țară: Canada, Franța
An: 2022

Sinopsis:
Bastien și Chloé își petrec vacanța de vară împreună cu familiile lor într-o cabană pe malul unui lac bântuit de o legendă a fantomelor. În ciuda diferenței de vârstă, între cei doi adolescenți se înfiripă o legătură specială.

Premii: Premiul Grand Prize la Festivalul Internațional de Film de la București (BIFF) 2022, premiul Golden Hugo – New Directors Competition la Festivalul Internațional de Film de la Chicago 2022, nominalizat la Cannes – secțiunea Golden Camera, 2022, nominalizat la categoria Cel mai bun film de debut în cadrul mai multor festivaluri (Munich Film Festival, Jerusalem Film Festival, Cleveland Film Festival).

Film în limba franceză, cu subtitrare în limba română.
Rating: N-15. Nerecomandat sub 15 ani.

Bilete: https://eventbook.ro/film/bilete-este-filmul-de-miercuri-falkon-lake

ESTE Filmul de Miercuri este un proiect organizat de Asociația Este Film.
Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional*

Sponsor: Marquardt

Parteneri: Centrul Cultural „Ion Besoiu”, My Continental, Consomme Bistro, Centrul Cultural German Sibiu, Centrul Cultural Maghiar Sibiu, Cărturesti, Humanitas, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, Biblioteca Universității ”Lucian Blaga”, Universitatea ”Lucian Blaga”, Erasmus Librărie-Cafenea

Parteneri media: RockFM, Zile și Nopți, Goodtime magazine

*Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Află primul când sunt următoarele proiecții și evenimente ESTE Film. Îți trimitem un email cu toate informațiile de care ai nevoie și doar când ai nevoie.