ESTE Filmul de Miercuri încheie prima serie de filme din acest început de an cu un film de excepție, FAVORITA / THE FAVOURITE, semnat de renumitul regizor Yorgos Lanthimos. Nominalizat la 3 categorii și câștigător al Oscarului pentru Cea mai bună actriță în rol principal, filmul are o distribuție remarcabilă, Olivia Colman, Rachel Weisz și Emma Stone interpretând trei roluri memorabile.
Proiecția va avea loc miercuri, 27 martie, de la ora 20.30, la Sala Mică a Centrului Cultural ”Ion Besoiu”, în premieră la Sibiu.

Sinopsis:
Începutul secolului al XVIII-lea. Anglia este în război cu francezii. Cu toate acestea, cursele cu rațe și degustarea de ananas sunt activități care prosperă. Fragila regină Anne (Olivia Colman) ocupă tronul, iar prietena ei, Lady Sarah (Rachel Weisz), guvernează țara în locul ei, în timp ce are grijă de sănătatea și de caracterul schimbător al Annei. Atunci când Abigail (Emma Stone) sosește la palat în postura de servitoare, farmecul ei o cucerește pe Sarah, care o ia sub aripa ei. Astfel, Abigail întrevede o șansă de a se întoarce la rădăcinile ei aristocratice. În timp ce problemele politice devin destul de consumatoare pentru Sarah, Abigail descoperă oportunitatea de a deveni însoțitoarea reginei. Prietenia lor înfloritoare îi oferă șansa să-și îndeplinească ambițiile și nu va lăsa nicio femeie, bărbat, politică sau iepure să îi stea în cale.

Preţul unui bilet este de 17 lei (12 lei redus pentru studenți / pensionari) și se poate achiziționa online de pe EventBook  sau direct de la casieria Centrului Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.

ESTE Filmul de Miercuri e un eveniment organizat de Asociaţia ESTE FILM şi Centrul Cultural „Ion Besoiu” Sibiu, cu sprijinul Odeon Cineplex.

Află primul când sunt următoarele proiecții și evenimente ESTE Film. Îți trimitem un email cu toate informațiile de care ai nevoie și doar când ai nevoie.