TURNUL DIN PISA, 20 min, r. Bogdan Ilieșiu

V., un tânăr obsesiv-compulsiv și nu prea vorbăreț, lucrează ca valet de parcare la un hotel. Viața i se împarte între serviciu, unde parchează mașinile cu o precizie milimetrică și timp liber, pe care și-l petrece în apartamentul său foarte ordonat. Într-o zi, o nouă angajată îi invadează spațiul de lucru. Ea e exact opusul lui, vorbește mult și repede și nu se pricepe deloc la parcat mașini. Totuși, cei doi se îndrăgostesc.

HAVANA, CUBA, 17 min, r. Andrei Huțuleac

O farsă exotică de proporții absurde, „Havana, CUBA” este povestea unui șofer de taxi taciturn și a celor cinci personaje pe care le întâlnește de-a lungul unei singure nopți, în Ajunul Crăciunului. O poveste despre singurătate și despre felul subtil în care aceasta îi afectează pe oameni, împingându-i la limita isteriei.

DUMNEZEU MAMA, 19 min, r. Mihai Ghiță

După ce o misionară asiatică îi predică lui Mihai despre Dumnezeu Mama, acesta reconsideră natura sarcinii târzie a mamei sale.

ULTIMUL DRUM SPRE MARE, 12 min, r. Adi Voicu

Șase pasageri călătoresc spre litoral într-un compartiment de tren. După un timp, o suspiciune îi face pe unii dintre ei să-și piardă liniștea, iar restul călătoriei merge foarte prost.

ÎNTÂLNIRI APROPIATE DE GRADUL I, 28 min, r. Eugeniu Bocancea

Florin ajunge la casa mamei sale și observă comportamentul nefiresc dintre fratele său mai mare George, recent revenit din Germania și soția lui Ilinca,  revenită din Italia. Această situație are un impact emoțional asupra fiicei lor, Dana.