Lansare de carte: “Copacul Dorințelor. Amintiri din copilărie”, în prezența scriitorului, Mihai Mănescu

Mai rar să se nască o carte dintr-un film, dar asta s-a întâmplat cu „Copacul Dorințelor: Amintiri din copilărie” de Mihai Mănescu, co-scenarist al filmului cu același nume și manager de comunicare la HOSPICE Casa Speranței, centru de îngrijiri paliative gratuite pentru pacienții cu boli incurabile.
La ESTE FILM Festival ediția a 6-a, dorim să vă oferim atât filmul cât și lansarea cărții, ultima împreună cu prietenii de la Librăria Cărturești, deoarece în spate e un proiect despre care, credem noi, ar fi nevoie să afle cât mai multă lume. Încasările din vânzarea cărții vor merge la HOSPICE, permițând acestui ONG să ofere în continuare îngrijiri paliative gratuite celor care au atât de mare nevoie de ele.
Mihai Mănescu, autorul cărții, în dialog cu Radu Vancu, ne va spune mai multe despre acest proiect, despre carte și film, vineri, 27 mai, ora 18, la Librăria Cărturești, aflată în Promenada Mall, Strada Lector 1-3.
Cartea se adresează copiilor cu vârsta de peste 10 ani și îi invită să o cunoască pe Mara, reprezentanta curajoasă și creativă a copiilor care primesc îngrijiri la HOSPICE, o lume care se vrea cunoscută, un mesaj despre speranță care va atinge multe inimi.

VINERI, 27 MAI, ora 18.00
LIBRĂRIA CĂRTUREȘTI – PROMENADA MALL