”Final Cut” – comedie franceză la ESTE Filmul de Miercuri

Data: 26 aprilie, 2023
Locație: Centrul Cultural ”Ion Besoiu” Sibiu, Sala Mică

Regie: Michel Hazanavicius
Durată: 110’
Țară: Franța
An: 2022

Sinopsis:
Într-o fabrică dezafectată se turnează un film horror cu buget redus. Echipa tehnică nu dă doi bani pe proiect şi nici actorii nu sunt prea implicaţi. Regizorul este singurul care dispune de energia necesară pentru a insufla viaţă în acest al nu știu câtelea horror cu zombi. Dar iată că în timpul pregătirilor pentru o scenă dificilă filmarea este întreruptă de zombi adevăraţi!
În faţa camerei, totul pare fix cum era de aşteptat, dar în spatele ei membrii echipei nu ştiu ce să mai facă pentru a salva filmul şi propriile lor vieți!
Prezentat inițial ca un film clasic cu zombie, Cut! virează neașteptat către un gen total diferit, un amestec dement de making of cu sitcom, reunind toate elementele într-un final exploziv.

Cut! a deschis cea de-a 75-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes. Comedia cu zombie regizată de Michel Hazanavicius, cineastul francez care a câștigat Oscarul pentru „The Artist” în 2012, îi are în rolurile principale pe Bérénice Bejo și Romain Duris.

Premii: Nominalizat la Premiile Cesar 2023 la categoriile Cel mai bun scenariu și Cea mai bună muzică.

Rating: N-15. Nerecomandat sub 15 ani.

Bilete: https://eventbook.ro/film/bilete-este-filmul-de-miercuri-cut

ESTE Filmul de Miercuri este un proiect organizat de Asociația Este Film.

Sponsor: Marquardt

Parteneri: Centrul Cultural „Ion Besoiu” Sibiu, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, Cărturești, Librăria Humanitas, Centrul Cultural German, Biblioteca Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, Biblioteca Județeană Astra Sibiu, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Consomme Bistro, Restaurant Pasaj, Nod Pub, Erasmus Librărie-Cafenea, Asociația HID Sibiu

Parteneri media: Zile si Nopti, RockFM, Goodtime magazine

Află primul când sunt următoarele proiecții și evenimente ESTE Film. Îți trimitem un email cu toate informațiile de care ai nevoie și doar când ai nevoie.