ESTE Filmul de Miercuri prezintă filmul „HAITA NOASTRĂ”, proiecție cu intrare liberă în cadrul FILMTETT Fest @ ESTE Filmul de Miercuri. Proiecția are loc miercuri, 5 octombrie, de la ora 20.00, la Centrul Cultural ”Ion Besoiu” din Sibiu.

Sinopsis:
O poveste tată-fiică neconvențională inspirată din fapte reale. Copilul problemă, Niki are 12 ani și trăiește cu bunicii. Când Niki află că tatăl ei a fost eliberat din închisoare, încearcă să dea de el. Cu timpul, cei doi încep să se apropie, dar un secret de familie și alte circumstanțe nefavorabile sunt împotriva reunirii familiei.

Premii: Cel mai bun actor (Gusztáv Dietz), Bosphorus Film Festival 2021; Premiul Juriului și
Premiul Publicului pentru Cel mai bun film, Riviera International Film Festival, 2022; Cel mai bun
film, Vukovar Film Festival, 2022.

Rating: Acordul părinților pentru copii sub 12 ani.

ESTE Filmul de Miercuri este un proiect organizat de Asociația Este Film.
Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional*
Partener: Centrul Cultural „Ion Besoiu”
Sponsor: Marquardt, NEVEON
Parteneri media: Zile si Nopti, RockFM, Magic FM, Good Time, Sibiu 100%, Sibiu Junior, Turnul Sfatului
*Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

Află primul când sunt următoarele proiecții și evenimente ESTE Film. Îți trimitem un email cu toate informațiile de care ai nevoie și doar când ai nevoie.