ESTE Filmul de Miercuri aduce la Sibiu filmul românesc HEIDI, cel de-al patrulea lungmetraj al regizorului Cătălin Mitulescu. Filmul prezintă povestea plină de suspans a unui polițist în pragul pensionării ce o ajută pe Heidi, o prostituată dată în urmărire.
Proiecția filmului va avea loc miercuri, 11 decembrie, de la ora 20.20, la Sala Mică a Centrului Cultural „Ion Besoiu”.
Sinopsis:
Agentului principal Mihai Vișoiu, aflat în pragul pensionării, i se dă misiunea să caute, în zona pe care o știe de o viață, două fete care trebuie să depună mărturie într-un proces ce implică traficul de persoane și crima organizată.
Una din ele este de negăsit însă Heidi, o moldoveancă de la munte, îi cade în mână destul de repede. Greul începe abia atunci când „Nea Mișu” trebuie să-și depășească toate limitele ca s-o convingă să colaboreze.
Nominalizări și premii:
A avut premiera mondială și a fost nominalizat pentru Cel mai bun film la Sarajevo International Film Festival.
Distribuție: Gheorghe Visu, Cătălina Mihai, Bogdan Dumitrache, Florin Zamfirescu, Ada Condeescu, Maria Popistașu, Cristian Bota, Ciprian Nicula, Alex Conovaru, Ana Maria Ivan, Paul Radu, Alin Florea, Ilinca Ioana Neacșu, Clara Flores, Claudiu Trandafir.

Preţul unui bilet este de 17 lei (tarif întreg) / 12 lei (Elev/Student) / 12 lei (Copil sub 10 ani) / 12
lei (Pensionar) și se poate achiziționa online de pe EventBook (https://eventbook.ro/film/bilete-
heidi-este-filmul-de-miercuri) sau direct de la casieria Centrului Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.

ESTE Filmul de Miercuri este un eveniment organizat de Asociaţia ESTE FILM, în parteneriat cu Centrul Cultural “Ion Besoiu”, cu sprijinul Strada Film.

Film în limba română. AP15.
Sponsor: Marquardt.
Parteneri Sibiu: Primăria Sibiu, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.
Parteneri media: Capital Cultural, Sibiu On Line, Sibiu City App.

Află primul când sunt următoarele proiecții și evenimente ESTE Film. Îți trimitem un email cu toate informațiile de care ai nevoie și doar când ai nevoie.