10 ianuarie: UN PROFIL PENTRU DOI, regia Stéphane Robelin, avându-l într-unul din rolurile principale pe șarmantul actor Pierre Richard.

Sinopsis: Pierre are 75 de ani, este văduv și duce o viață destul de singuratică de când și-a pierdut soția. Fiica lui îi aduce un calculator, cu gândul că i-ar putea stimula curiozitatea și că, cine știe, poate și-ar face chiar prieteni noi. Cu ajutorul lui Alex, tânăr profesor de informatică, Pierre începe să navigheze online și nu trece mult timp până să descopere un site de întâlniri.

17 ianuarie: DUMNEZEU SĂ NE IERTE, regia Rodrigo Sorogoyen, un film despre prietenie, violență și umanitate, câștigător al premiului pentru Cel mai bun scenariu la Festivalului Internațional de Film de la San Sebastián (2016) și al premiului pentru Cel mai bun actor (Roberto Álamo) în cadrul María Forqué Awards, Goya Awards și Feroz Awards (2017).

Sinopsis: Madrid, 2011. Un milion şi jumătate de pelerini aşteaptă vizita Papei. Oraşul este controlat la sânge de poliţiştii alarmați de un posibil atac terorist. Inspectorii Velarde şi Alfaro se confruntă pe neaşteptate cu o serie de crime oribile. Primesc ordinul de a rezolva cazul cât mai repede şi cât mai discret. Dar acţiunile lor nu sunt chiar atât de diferite de cele ale criminalului. Totul duce la un final neașteptat și șocant al acestui film tensionat și de neuitat.

31 ianuarie: REPARÂNADU-I PE CEI VII, în regia lui Katell Quillévéré, o coproducție Franța-Belgia, un film palpitant despre fragilitatea teribilă a vieții, o poveste pasionantă despre conectare personală și experiențe emoționale. După debutul său în cadrul Festivalului de Film de la Veneția, filmul a fost apreciat și la alte festivaluri de prestigiu internațional precum Festivalul de Film de la Londra, Rotterdam IFF, San Francisco IFF, Toronto IFF.

Sinopsis: „Reparându-i pe cei vii” urmează trei povești aparent fără legătură, care se țes cu atenție împreună: un adolescent francez și prietenii săi într-o excursie la mare, care se termină cu o tragedie, o femeie într-un alt oraș care află că inima ei slabă începe să cedeze și trebuie luate măsuri imediate, și două echipe de medici și experți medicali, care se luptă zi de zi să salveze vieți. Toate poveștile sunt destinate să se intersecteze, nu înainte de a fi conduse printr-o serie de momente intense și echilibrate cu atenție, în care oamenii sunt forțați să se confrunte cu situații neașteptate, durere emoțională și auto-reflexie profundă.