ESTE Filmul de Miercuri prezintă proiecția specială a documentarului IEȘIREA TRENURILOR DIN GARĂ, regia Radu Jude și Adrian Cioflâncă, câștigător al premiului Truth Award la Dokufest International Documentary and Short Film Festival, 2020. Proiecția va avea loc miercuri, 28 iulie, de la ora 20.00, la Sala Mică a Centrului Cultural „Ion Besoiu” în prezența regizorului Adrian Cioflâncă.
Sinopsis:
„Ieşirea trenurilor din gară” este un film de montaj compus în întregime din fotografii de arhivă şi documente referitoare la Pogromul de la Iaşi din iunie 1941. Prima parte a filmului e alcătuită din fotografii ale victimelor, însoţite pe coloana sonoră de declaraţii şi mărturii despre soarta lor. Partea a doua, mai scurtă, reprezintă un montaj din fotografii realizate în timpul Pogromului, unele dintre ele inedite.
Preţul unui bilet este de 17 lei și se poate achiziționa online de pe EventBook
( https://eventbook.ro/film/bilete-iesirea-treburilor-din-gara-este-filmul-de-miercuri) sau direct de la casieria Centrului Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.
ESTE Filmul de Miercuri este un eveniment organizat de Asociaţia ESTE FILM, în parteneriat cu Centrul Cultural “Ion Besoiu”, cu sprijinul microMultilateral.
Rating: AG – audiență generală.

Află primul când sunt următoarele proiecții și evenimente ESTE Film. Îți trimitem un email cu toate informațiile de care ai nevoie și doar când ai nevoie.