ESTE Filmul de Miercuri prezintă filmul ILUZII PIERDUTE, regia Xavier Giannoli, o adaptare după romanul omonim al lui Honoré de Balzac. Proiecția va avea loc miercuri, 20 iulie, de la ora 20.00, la Sala Mică a Centrului Cultural ”Ion Besoiu” din Sibiu.
Sinopsis:
Lucien, un tânăr poet în Franța secolului al XIX-lea, cu mari speranțe și visuri, se îndrăgostește nebunește de baroneasa Louise de Bargeton, iubitoare de arte. De teama unui scandal, cei doi iubiţi fug la Paris, unde Lucien încearcă să se afirme.
Abandonat în scurt timp de baroneasă și falit, tânărul Lucien va descoperi, în Parisul pe are şi l-a dorit cu atâta ardoare, o lume unde orice şi oricine poate fi cumpărat. Îşi va regăsi el drumul spre idealurile de la început?
Premii: Câștigător la 5 categorii în cadrul Premiilor Cesar 2022, printre care Cel mai bun actor (Benjamin Voisin) și Cel mai bun actor în rol secundar (Vincent Lacoste).
Rating: N-15. Nerecomandat sub 15 ani.

Preţul unui bilet este de 20 lei și se poate achiziționa online de pe Eventbook (https://eventbook.ro/film/bilete-este-filmul-de-miercuri-iluzii-pierdute) sau direct de la casieria Centrului Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.
ESTE Filmul de Miercuri este un proiect organizat de Asociația Este Film.
Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional*
Partener: Centrul Cultural „Ion Besoiu”
Sponsor: Marquardt, NEVEON
Parteneri media: Zile si Nopti, RockFM, Magic FM, Sibiu 100%, Sibiu Junior, Turnul Sfatului

Află primul când sunt următoarele proiecții și evenimente ESTE Film. Îți trimitem un email cu toate informațiile de care ai nevoie și doar când ai nevoie.