A 6-a ediție ESTE FILM Festival va fi deschisă de un film românesc, IMACULAT, în avanpremieră la Sibiu. Proiecția va fi urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri, în prezența regizoarei Monica Stan și a actriței Ana Dumitrașcu.

IMACULAT spune povestea Dariei, care ajunge la dezintoxicare pentru a scăpa de dependenţa de droguri insuflată de prima ei dragoste. Inocenţa ei afişată o salvează de avansurile sexuale ale celor mai mulţi dintre narcomanii din centru şi îi aduce protecţia lor. Ajunsă în centrul atenţiei, Daria descoperă că tratamentul special vine cu un preţ mare.

IMACULAT, debutul în lungmetraj al regizorilor Monica Stan și George Chiper-Lillemark, a fost premiat de trei ori la Festivalul Internațional de Film de la Veneția: Premiul pentru debut Luigi De Laurentiis, Authors under 40 Award pentru cel mai bun scenariu şi Premiul pentru regie al secțiunii Giornate degli Autori.

“Povestea este inspirată dintr-o experiență personală prin care am trecut într-un moment în care nici nu mă gândeam că voi face film. De fapt, nu știam nici măcar ce voi face cu viața mea, eram complet confuză, dar știam că tocmai trăisem o experiență extraordinară. Învățasem ceva care mă schimbase pentru totdeauna și care nu putea fi ținut doar pentru mine. „Imaculat” este o poveste despre seducție, dar nu doar într-un sens convențional. E seducția propriei imagini și a oglindirii tale în ochii celuilalt.” Monica Stan, regizor.

Biletele pot fi achiziționate online prin Eventbook (https://eventbook.ro/film/bilete-este-film-festival-imaculat), precum și în spațiile de proiecție, în limita locurilor disponibile. Prețul unui bilet unic este de 20 lei.

Află primul când sunt următoarele proiecții și evenimente ESTE Film. Îți trimitem un email cu toate informațiile de care ai nevoie și doar când ai nevoie.