ESTE Filmul de Miercuri prezintă filmul ÎNTREGALDE, cel mai recent lungmetraj al cunoscutului regizor Radu Muntean, film ce a avut premiera mondială anul acesta la Festivalul Internațional de Film de la Cannes. Proiecția va avea loc miercuri, 29 septembrie, de la ora 20.00, la Sala Mică a Centrului Cultural „Ion Besoiu”.
Sinopsis:
Întregalde spune povestea a trei prieteni care se află într-o excursie umanitară de sfârșit de an.
Călătorind într-un Jeep pe drumurile de munte neasfaltate ale satului Întregalde, întâlnesc un bătrân singur pe care încearcă să-l ajute să ajungă la gaterul unde pretinde că lucrează. Când mașina lor rămâne blocată într-un șanț în pădure, gaterul se dovedește a fi abandonat și sunt nevoiți să petreacă noaptea împreună cu bătrânul senil, ideile lor despre empatie și generozitate încep să se clatine.
Preţul unui bilet este de 17 lei și se poate achiziționa online de pe EventBook
(https://eventbook.ro/film/bilete-intregalde-este-filmul-de-miercuri) sau direct de la casieria Centrului Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.
ESTE Filmul de Miercuri este un eveniment organizat de Asociaţia ESTE FILM, în parteneriat cu Centrul Cultural “Ion Besoiu”.
Rating: AP-12: Acordul parinților pentru copii sub 12 ani.

Află primul când sunt următoarele proiecții și evenimente ESTE Film. Îți trimitem un email cu toate informațiile de care ai nevoie și doar când ai nevoie.