”Kajillionaire” (2020), regizat de Miranda July, este primul film din seria F-SIDES Premieres. La Sibiu proiecția va avea loc miercuri, 27 iulie, ora 20, la Sala Mică a Centrului Cultural ”Ion Besoiu”.
Comedie indie a artistei, scenaristei și regizoarei Miranda July, “Kajillionaire” ne prezintă povestea unei familii de escroci, în care Theresa (Debra Winger) și Robert (Richard Jenkins) și-au petrecut ultimii 26 de ani pregătind-o pe singura lor fiică, Old Dolio (Evan Rachel Wood), să păcălească, să manipuleze și să fure cu orice ocazie. Într-o încercare disperată, conving o necunoscută (Gina Rodriguez) să li se alăture în cea mai recentă escrocherie, fapt care le întoarce lumea cu susul în jos. Un film intimist despre părinți și copii, legături de familie și nevoia de a-ți găsi un loc în lume.
F-SIDES este primul cineclub românesc dedicat exclusiv filmelor făcute de femei și modurilor alternative de a privi și reprezenta feminități în cinematografie și societate. Înființat în 2020, cineclubul are la activ peste 30 de evenimente cu publicul larg, discuții și proiecții în București și mai multe orașe din țară. În 2022 ajunge pentru prima dată la Sibiu, în parteneriat cu ESTE Filmul de Miercuri.
Rating: N-15. Nerecomandat sub 15 ani.
Preţul unui bilet este de 20 lei și se poate achiziționa online de pe Eventbook (https://eventbook.ro/…/bilete-este-filmul-de-miercuri…) sau direct de la casieria Centrului Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.
ESTE Filmul de Miercuri este un proiect organizat de Asociația Este Film.
Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional*
Partener: Centrul Cultural „Ion Besoiu”
Sponsor: Marquardt, NEVEON
Parteneri media: Zile si Nopti, RockFM, Magic FM, Sibiu 100%, Sibiu Junior, Turnul Sfatului
*Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării

Află primul când sunt următoarele proiecții și evenimente ESTE Film. Îți trimitem un email cu toate informațiile de care ai nevoie și doar când ai nevoie.