ESTE Filmul de Miercuri prezintă MAMI/ Petite Maman, cel mai recent film al regizoarei franceze Céline Sciamma, un film emoționant despre relația dintre trei generații de femei.
Proiecția va avea loc miercuri, 16 februarie, de la ora 20.00, la Sala Mică a Centrului Cultural „Ion Besoiu”.
Sinopsis:
Nelly are opt ani și tocmai și-a pierdut bunica pe care o iubea ca pe ochii din cap. Își ajută părinții să facă ordine în casa bunicii și se aventurează în pădurea unde mama ei, Marion, se juca în copilărie și unde a construit și o căsuță din crengi. Într-o zi, Nelly dă în pădure peste o fetiță ce construiește de zor o căsuță. Numele ei este Marion.
Premii: Premiul Publicului la San Sebastián International Film Festival 2021, Premiul Criticilor FIPRESCI pentru Cel mai bun film la Stockholm Film Festival 2021; Nominalizare la categoria ”Cel mai bun film într-o limbă străină” la ediția din acest an a Premiilor BAFTA.
Rating: AG – audiență generală.
Preţul unui bilet este de 20 lei și se poate achiziționa online de pe Eventbook (https://eventbook.ro/…/bilete-mami-este-filmul-de-miercuri) sau direct de la casieria Centrului Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.
Acest eveniment este organizat de Asociaţia ESTE FILM, în parteneriat cu Centrul Cultural “Ion Besoiu”.
Sponsor: Marquardt

Află primul când sunt următoarele proiecții și evenimente ESTE Film. Îți trimitem un email cu toate informațiile de care ai nevoie și doar când ai nevoie.