ESTE Filmul de Miercuri prezintă „MAROCCO”, cel mai recent film în regia lui Emanuel Pârvu. Proiecția are loc miercuri, 19 octombrie, de la ora 20.00, la Centrul Cultural ”Ion Besoiu” din Sibiu, fiind urmată de o discuție cu regizorul Emanuel Pârvu, actrița Emilia Popescu și producătorul Miruna Berescu.
Sinopsis:
„Marocco” e o poveste universală despre responsabilitatea morală a faptelor care duc la consecinţe fatale, dar şi despre lanţul faptelor mici făcute cu intenţii bune care generează prăbuşirea unui eşafodaj construit pe o iubire puternică. Într-un şir de întâmplări în care toţi au avut intenţii bune, dar totul se sfârşeşte cu moarte, cine e vinovatul?!
Nominalizat la categoria Cel mai bun film la San Sebastián International Film Festival 2021 și Festivalul Internațional de Film Transilvania 2022.
Rating: Nerecomandat sub 15 ani.

Preţul unui bilet este de 20 lei și se poate achiziționa online de pe Eventbook
(https://eventbook.ro/film/bilete-este-filmul-de-miercuri-marocco) sau direct de la casieria Centrului
Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.
ESTE Filmul de Miercuri este un proiect organizat de Asociația Este Film.
Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional*
Partener: Centrul Cultural „Ion Besoiu”
Sponsor: Marquardt, NEVEON
Parteneri media: Zile si Nopti, RockFM, Magic FM, Good Time, Sibiu 100%, Sibiu Junior, Turnul Sfatului
*Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

Află primul când sunt următoarele proiecții și evenimente ESTE Film. Îți trimitem un email cu toate informațiile de care ai nevoie și doar când ai nevoie.