ESTE Filmul de Miercuri prezintă filmul grecesc APPLES/ MERE, în regia lui Christos Nikou, o comedie neagră în care întreaga populație cade pradă unei pandemii ce generează amnezie subită.
Proiecția va avea loc miercuri, 30 martie, de la ora 20.00, la Sala Mică a Centrului Cultural „Ion Besoiu”.
Sinopsis:
Întreg globul cade victima unei pandemii ce provoacă amnezia subită. Aris este un bărbat între două vârste, pacient într-un program ce ar trebui să-l ajute să-şi creeze o nouă identitate. În urma tratamentului ce presupune sarcini zilnice menite să-i creeze noi amintiri pe care le documentează apoi în imagini, Aris începe încetul cu încetul să revină la viaţa obişnuită. O întâlneşte pe Ana, o femeie aflată şi ea în program. Dar oare cine suntem? Doar totalul imaginilor pe care le strângem şi le afişăm sau oare suntem ceva mai profund şi complex?
Premii: Cel mai bun film la Dublin International Film Festival 2020, Premiul special al Juriului la Denver International Film Festival 2020, Cel mai bun scenariu la Chicago International Film Festival 2021
Rating: AP12 – Acordul părintilor pentru copii sub 12 ani.
Preţul unui bilet este de 20 lei și se poate achiziționa online de pe Eventbook (https://eventbook.ro/film/bilete-mere-este-filmul-de-miercuri) sau direct de la casieria Centrului Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.

Acest eveniment este organizat de Asociaţia ESTE FILM, în parteneriat cu Centrul Cultural “Ion Besoiu”.
Sponsor: Marquardt

Află primul când sunt următoarele proiecții și evenimente ESTE Film. Îți trimitem un email cu toate informațiile de care ai nevoie și doar când ai nevoie.