ESTE Filmul de Miercuri prezintă filmul MY SALINGER YEAR (Anul meu la New York). Proiecția va avea loc miercuri, 27 octombrie, de la ora 20.00, la Sala Mică a Centrului Cultural Ion Besoiu. Filmul a avut premiera mondială la Festivalul Internațional de Film de la Berlin, a cărui ediție din 2020 a și deschis-o. My Salinger Year este o adaptare a bestseller-ului omonim scris de americanca Joanna Rakoff, scenariul și regia fiind semnate de canadianul Philippe Falardeau.
Sinopsis:
La sfârșitul anilor nouăzeci, în New York, o tânără ce aspiră să devină scriitoare își găsește o slujbă la agenția literară ce îl reprezintă pe J.D. Salinger. Însărcinată de șefa sa excentrică să prelucreze corespondența lui Salinger, Joana decide să personalizeze răspunsul sec oferit de agenție fanilor scriitorului. Rezultatele sunt pline de umor și emoționante, iar Joanna, în timp ce folosește vocea marelui autor, începe să o descopere pe a ei.
Rating: AP12 – Acordul părinților pentru copii sub 12 ani
Preţul unui bilet este de 20 lei și se poate achiziționa online de pe Eventbook (https://eventbook.ro/film/bilete-my-salinger-year-este-filmul-de-miercuri) sau direct de la casieria Centrului Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.
ESTE Filmul de Miercuri este un eveniment organizat de Asociaţia ESTE FILM, în parteneriat cu Centrul Cultural “Ion Besoiu”.

Află primul când sunt următoarele proiecții și evenimente ESTE Film. Îți trimitem un email cu toate informațiile de care ai nevoie și doar când ai nevoie.