ESTE Filmul de Miercuri prezintă filmul NEIDENTIFICAT, în regia lui Bogdan George Apetri. Proiecția va avea loc miercuri, 13 octombrie, de la ora 20.00, la Sala Mică a Centrului Cultural „Ion Besoiu”.
Filmul a câștigat Trofeul ANONIMUL 2021, în cadrul Festivalului Internațional de Film Independent ANONIMUL, premiul FIPRESCI în cadrul TIFF, și tot aici a avut și o nominalizare la Trofeul Transilvania. De asemenea, actorii Bogdan Farcaș și Dragoș Dumitru au primit Premiul Special al Juriului la Festivalul Internațional de Film de la Varșovia, în Concursul Internațional, pentru rolurile din filmul „Neidentificat”.
Sinopsis:
În timp ce traversează o perioadă dificilă în viața personală, polițistul Florin Iespas (Bogdan Farcaș) devine obsedat de un posibil caz de incendiere, rămas nerezolvat, în urma căruia au rezultat două victime. Convins că Bănel (Dragoș Dumitru), un tânăr de etnie rromă, este implicat în tragedie, încearcă să construiască un caz împotriva lui, jucându-se deloc discret cu limita dintre etica profesională și abuzul de putere. Lucrurile iau însă o turnură neașteptată, atunci când mai multe detalii din viața lui Florin ies la iveală.
Rating: N15 – Nerecomandat sub 15 ani
Preţul unui bilet este de 17 lei și se poate achiziționa online de pe Eventbook (https://eventbook.ro/film/bilete-neidentificat-este-filmul-de-miercuri) sau direct de la casieria Centrului Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.
ESTE Filmul de Miercuri este un eveniment organizat de Asociaţia ESTE FILM, în parteneriat cu Centrul Cultural “Ion Besoiu”.

Parteneri Sibiu: Primăria Sibiu, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.
Parteneri media: Capital Cultural, Sibiu On Line, Sibiu City App.

Află primul când sunt următoarele proiecții și evenimente ESTE Film. Îți trimitem un email cu toate informațiile de care ai nevoie și doar când ai nevoie.