ESTE Filmul de Miercuri prezintă filmul „OM CÂINE”, o dramă în regia lui Ștefan Constantinescu, avându-i în rolurile principale pe Bogdan Dumitrache și Ofelia Popii. Proiecția are loc miercuri, 14 septembrie, de la ora 20.00, la Centrul Cultural ”Ion Besoiu” din Sibiu, iar publicul este invitat apoi la o sesiune de întrebări și răspunsuri împreună cu echipa filmului.

Sinopsis:
Suntem la apogeul crizei sanitare provocată de coronavirus când personajul Doru (Bogdan Dumitrache) decide să revină în România, abandonându-și locul de muncă din Suedia. Susține că trebuie să asiste la botezul fiului celui mai bun prieten, dar în realitate are un alt plan. Alături de câinele mamei lui, Doru urmărește să își confirme bănuielile legate de infidelitatea soției. Timpul este scurt, Europa se pregătește să își închidă granițele, iar superiorii îi cer să se întoarcă de urgență în Suedia.

Nominalizat la categoria Premiul Zilelor Filmului Romanesc – lungmetraj, la Festivalul Internațional de Film Transilvania 2022.

Rating: N-15. Nerecomandat sub 15 ani.

Preţul unui bilet este de 20 lei și se poate achiziționa online de pe Eventbook
(https://eventbook.ro/film/bilete-este-filmul-de-miercuri-om-caine) sau direct de la casieria Centrului
Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.
ESTE Filmul de Miercuri este un proiect organizat de Asociația Este Film.
Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional*
Partener: Centrul Cultural „Ion Besoiu”
Sponsor: Marquardt, NEVEON
Parteneri media: Zile si Nopti, RockFM, Magic FM, Good Time, Sibiu 100%, Sibiu Junior, Turnul Sfatului
*Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

Află primul când sunt următoarele proiecții și evenimente ESTE Film. Îți trimitem un email cu toate informațiile de care ai nevoie și doar când ai nevoie.