Miercuri, 30 ianuarie, vă așteptăm cu un nou film de excepție, de data aceasta un câștigător de Oscar. Nominalizat de 3 ori și câștigător al Oscarului pentru Cea mai bună actriță în rol secundar, filmul îl are într-unul din rolurile principale pe Sebastian Stan, faimosul român de la Hollywood.
Proiecția va avea loc miercuri, 30 ianuarie, de la ora 20.30, la Sala Mică a Centrului Cultural ”Ion Besoiu”.

Sinopsis:
”Eu, Tonya” spune povestea patinatoarei Tonya Harding, campioană naţională a Statelor Unite, de două ori laureată a Olimpiadei. Numele său a ajuns însă în presa internaţională şi datorită unui scandal imens petrecut la Olimpiada din 1994, când oponenta sa directă a fost atacată şi rănită în timpul unui antrenament. S-a dovedit apoi că agresorul fusese aganjat de soţul patinatoarei, Harding fiind apoi eliminată din competiţie.

”Eu, Tonya” este povestea uneori absurdă, alteori tragică, dar şi comică a celei care s-a situat în centrul celui mai mare scandal din istoria acestui sport.

Preţul unui bilet este de 17 lei (12 lei redus pentru elevi / studenți / pensionari / copil sub 10 ani) și se poate achiziționa online de pe EventBook sau direct de la casieria Centrului Cultural “Ion Besoiu”.

ESTE Filmul de Miercuri e un eveniment organizat de Asociaţia ESTE FILM şi Centrul Cultural “Ion Besoiu”, cu sprijinul Cine Europa.

Informare rating: 15+ cu Acordul Părinţilor.