ESTE Filmul de Miercuri prezintă filmul OTTO BARBARUL, în regia Ruxandrei Ghițescu. Proiecția va avea loc miercuri, 20 octombrie, de la ora 20.00, la Sala Mică a Centrului Cultural „Ion Besoiu”.
Filmul a câștigat Premiul Zilelor Filmului Românesc – lungmetraj în cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania 2021.
Sinopsis:
Otto Barbarul ne face cunoștință cu un adolescent punk, în vârstă de 17 ani, ce se confruntă cu pierderea iubitei sale. Acesta devine captiv într-un cerc vicios creat de părinți, bunicul său bătrân, mama iubitei sale și ancheta derulată de serviciile sociale. Pentru a supraviețui, Otto trebuie să-și înfrunte sentimentele și vinovăția.
Rating: IM – interzis minorilor sub 18 ani
Preţul unui bilet este de 20 lei și se poate achiziționa online de pe Eventbook (https://eventbook.ro/film/bilete-otto-barbarul-este-filmul-de-miercuri) sau direct de la casieria Centrului Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.
ESTE Filmul de Miercuri este un eveniment organizat de Asociaţia ESTE FILM, în parteneriat cu Centrul Cultural “Ion Besoiu”.

Parteneri Sibiu: Primăria Sibiu, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.
Parteneri media: Capital Cultural, Sibiu On Line, Sibiu City App.

Află primul când sunt următoarele proiecții și evenimente ESTE Film. Îți trimitem un email cu toate informațiile de care ai nevoie și doar când ai nevoie.