ESTE Filmul de Miercuri prezintă filmul PATRICK, regia Tim Mielants. Proiecția va avea loc miercuri, 4 august, de la ora 20.00, la Sala Mică a Centrului Cultural „Ion Besoiu”. Filmul a câștigat premiul pentru Cea mai bună regie la Festivalul Internațional de Film Transilvania în 2020, precum și la Festivalul Internațional de Film de la Karlovy Vary.
Sinopsis:
Patrick este un meșter în tabăra naturistă a tatălui său. În timpul liber, se dedică hobby-ului său, îi place să facă mobilă. Când Patrick își pierde ciocanul, pleacă în căutarea lui și ajunge în cele mai îndepărtate colțuri ale taberei. Când tatăl lui Patrick moare, căutarea lui Patrick devine una existențială. Bula sigură a băiatului se sparge și tot ceea ce lua de-a gata se schimbă. Este în doliu după tatăl lui? Sau se gândește mai ales la ciocanul pierdut? Între timp, ceilalți oameni din tabără încep să se îndoiască de abilitățile de lider ale lui Patrick, temându-se pentru supraviețuirea iubitului lor sanctuar.
Preţul unui bilet este de 17 lei și se poate achiziționa online de pe EventBook
(https://eventbook.ro/film/bilete-patrick-este-filmul-de-miercuri) sau direct de la casieria Centrului Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.

ESTE Filmul de Miercuri este un eveniment organizat de Asociaţia ESTE FILM, în parteneriat cu Centrul Cultural “Ion Besoiu”.
AP-12: Acordul parinților pentru copii sub 12 ani

Parteneri Sibiu: Primăria Sibiu, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.
Parteneri media: Capital Cultural, Sibiu On Line, Sibiu City App.

Află primul când sunt următoarele proiecții și evenimente ESTE Film. Îți trimitem un email cu toate informațiile de care ai nevoie și doar când ai nevoie.