Transformăm Sala Oglinzilor într-un cinema – dormitor. Veniți, vedeți filme, socializați la o cafea sau un ceai, ronțăind ceva, ca atunci când mergeți la un prieten și vă întindeți până noaptea târziu. Iar dacă vă ia somnul, e perfect! Puteți să rămâneți acolo până dimineața târziu.

Prietenii de la NOD pub și Hochmeister ne hidratează toată noaptea, iar de confort se ocupă SaltSib – producător de saltele, trebuie doar să aduceți perne, saci de dormit sau pături, după preferințe.

Prețul biletului (include gustări): 40 lei/ persoană

Rezervările se fac la telefon: rezervare prin tel./sms 0733956222

Ce vedem:
Ordinul divin / The Divine Order (2017), Elveția, 96’, r.: Petra Biondina Volpe
Sinopsis: Elveția, 1971. Urmările Primăverii de la Praga din 1968 încep să se facă simțite și într-un mic sat din țara cantoanelor. Nora (Marie Leuenberger), o femeie liniștită, o soție discretă și mamă a doi copii, duce o viață simplă și fără griji, fiind plăcută de toată lumea. Însă, în momentul în care se hotărăște să lupte pentru dreptul femeilor de a vota, toate acestea se schimbă radical. Oamenii din sat, dar, mai ales, bărbații, se simt amenințați și fac tot posibilul să o împiedice.

Amantul dublu / Double Lover (2017), Franța, 107’, regia: Francois Ozon,
Sinopsis: Chloe, o tânără fragilă, se îndrăgostește de psihoterapeutul ei, Paul. Câteva luni mai târziu, se mută împreună cu el, dar descoperă că iubitul ei nu este în totalitate sincer. În această dramă psihologică, nominalizată la Cannes, la secțiunea Palme D’Or, aparențele, este clar, înșală.

Sicilian Ghost Story (2017), Italia/Franța/Elveția, 122’, r.: Fabio Grassadonia, Antonia Piazza
Sinopsis: Într-un mic sat din Sicilia, situat la marginea unei păduri, Giuseppe (Gaetano Fernandez), un băiat de 13 ani, dispare, iar Luna (Julia Jedlikowska), colega lui de clasă care îl iubește, refuză să accepte acest lucru și, împotriva a tot ceea ce i-au zis cei din jur, începe o călătorie fascinantă și fabuloasă, dar foarte periculoasă.
Bazat pe o poveste reală, filmul, câștigător al marilor festivaluri de profil din Italia și al unui premiu pentru Cel mai bun scenariu la Sundance Film Festival 2016.