CINE M-A văzut la Habitus se reinventează sub titulatura ESTE Filmul de Miercuri și își continuă proiecțiile de film într-un nou spațiu din Sibiu, Centrul Cultural „Ion Besoiu” Sibiu. Cinefilii sibieni se vor putea bucura din nou de filme europene de artă, de autor și de filme românești, în cadrul proiecțiilor săptămânale ce vor avea loc în fiecare zi de miercuri.

Așadar, începem anul cu o comedie franțuzească savuroasă, TREI SURORI ADORABILE, regia Saphia Azzeddine, François-Régis Jeanne. Trei surori pe jumătate și o moștenire, un haos de neimaginat. Un film perfect pentru o seară relaxantă după o zi solicitantă. Proiecția va avea loc miercuri, 23 ianuarie, de la ora 20.30, la Sala Mică a Centrului Cultural “Ion Besoiu”.

Sinopsis:
Lauren, o tânără seducătoare de 29 de ani, încearcă să pătrundă în lumea modei pariziene și nu ratează nicio serată organizată în oraș. Olivia are 28 de ani și două obsesii: să salveze afacerea cu dulciuri a părinților și să-și găsească bărbatul ideal. La 26 de ani, Salma, entuziastă profesoară de istorie, încă locuiește cu mama ei, la periferie.
Drumurile lor par a fi cum nu se poate mai diferite, dar într-o zi ele se întîlnesc. Tatăl pe care nu l-au cunoscut niciodată le lasă moștenire un minunat apartament în Paris. Pentru cele trei surori, conviețuirea va fi ca o bombă cu ceas…

Preţul unui bilet este de 17 lei (12 lei redus pentru elevi / studenți / pensionari / copil sub 10 ani) și se poate achiziționa online de pe EventBook  sau direct de la casieria Centrului Cultural “Ion Besoiu”.

ESTE Filmul de Miercuri e un eveniment organizat de Asociaţia ESTE FILM şi Centrul Cultural “Ion Besoiu”, cu sprijinul Cine Europa.

Informare rating: AP-12 – Acordul Părinţilor.