ESTE Filmul de Miercuri prezintă thrillerul danez VINOVATUL, în regia lui  Gustav Möller. Proiecția are loc miercuri, 6 februarie, de la ora 20.30, la Sala Mică a Centrului Cultural ”Ion Besoiu”.

Cu 25 de premii internaționale și alte 32 de nominalizări la festivaluri de film, VINOVATUL va provoca imaginația spectatorilor, cu o scenografie minimalistă și o interpretare excepțională a actorului din rolul principal, Jacob Cedergren.

Sinopsis:

Asger Holm, operator la serviciul de urgenţă 112, răspunde la apelul unei femei răpite. Când convorbirea se întrerupe brusc, începe o disperată căutare a victimei şi a agresorului. Folosindu-se doar de telefon, Asger se aruncă într-o cursă contracronometru pentru a salva femeia aflată în pericol, dar curând îşi dă seama că lucrurile nu sunt ceea ce par.

Preţul unui bilet este de 17 lei (12 lei redus pentru elevi / studenți / pensionari / copil sub 10 ani) și se poate achiziționa online de pe EventBook  sau direct de la casieria Centrului Cultural “Ion Besoiu”.

ESTE Filmul de Miercuri e un eveniment organizat de Asociaţia ESTE FILM şi Centrul Cultural “Ion Besoiu”, cu sprijinul Bad Unicorn.

Află primul când sunt următoarele proiecții și evenimente ESTE Film. Îți trimitem un email cu toate informațiile de care ai nevoie și doar când ai nevoie.