ESTE Filmul de Miercuri prezintă filmul maghiar RAPORT FINAL, o dramă care va deschide Zilele Filmului Maghiar la Sibiu.
Proiecția va avea loc miercuri, 6 octombrie, de la ora 20.00, la Sala Mică a Centrului Cultural Ion Besoiu, evenimentul fiind organizat în parteneriat cu Filmtettfeszt. Intrarea este liberă, biletele cu valoare zero se vor putea ridica de la casierie, în limita locurilor disponibile, cu respectarea tuturor normelor.
Sinopsis:
Profesorul Stephanus, un cardiolog renumit, este pensionat pe neașteptate. Medicul nu vrea să renunțe încă la profesia sa, așadar se mută acasă în satul natal, unde începe să lucreze ca medic de circumscripție. Aici își reîntâlnește dragostea din copilărie și cel mai bun prieten, dar nu poate să se cufunde în amintirile trecutului pentru că devine implicat în bătălii politice meschine și dăunătoare. Astfel, el este obligat să învețe, pe calea cea grea, că nu poate scăpa
de fantomele trecutului decât dacă le confruntă.
ESTE Filmul de Miercuri este un eveniment organizat de Asociaţia ESTE FILM, în parteneriat cu Centrul Cultural “Ion Besoiu”.
Rating: 12+

Parteneri Sibiu: Primăria Sibiu, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.
Parteneri media: Capital Cultural, Sibiu On Line, Sibiu City App.

Află primul când sunt următoarele proiecții și evenimente ESTE Film. Îți trimitem un email cu toate informațiile de care ai nevoie și doar când ai nevoie.