ESTE Filmul de Miercuri propune cinefililor sibieni un film polițist, plin de suspans, VALAN – VALEA ÎNGERILOR, debutul în lungmetraj al regizorului maghiar Béla Bagota. Avand toate ingredintele necesare unui adevărat film polițist, acțiunea filmului se petrece iarna, în munții Harghitei, această Siberie a României. Atmosfera, frumusețea peisejelor și acțiunea bine condusă, dau o savoare internațională filmului. Proiecția va avea loc miercuri, 12 februarie, de la ora 20.20, la Sala Mică a Centrului Cultural „Ion Besoiu”.
Sinopsis:
Péter (Krisztik Csaba) este polițist și e pe urmele unor traficanți de fete din Brașov, el fiind devotat cauzei de a găsi cât mai multe fete dispărute. În fiecare fată salvată o vede pe sora sa, Juli, care a dispărut din Valan, orașul lor natal, în urmă cu 22 de ani, în timpul evenimentelor haotice ale revoluției româneşti.
Atunci când primește un telefon, Péter e nevoit să se întoarcă în Valan, un oraș minier, pentru a verifica dacă cadavrul descoperit în munți îi aparține surorii sale. Labirintul anchetei îl poartă în trecut şi va trebui să nu se lase copleşit în confruntarea nu numai cu crimele teribile din oraș, ci și cu proprii săi demoni.
Valan, un thriller în care misterul se împletește cu drama.
Preţul unui bilet este de 17 lei (tarif întreg) / 12 lei (elev/student/pensionar) și se poate
achiziționa online de pe EventBook (https://eventbook.ro/film/bilete-valan-valea-ingerilor-este-filmul-de-miercuri) sau direct de la casieria Centrului Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.

ESTE Filmul de Miercuri este un eveniment organizat de Asociaţia ESTE FILM, în parteneriat cu Centrul Cultural “Ion Besoiu”, cu sprijinul Asociației Filmtett.

Film în limba maghiară, cu subtitrare în limba româna. Rating: AP15.

Parteneri Sibiu: Primăria Sibiu, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.
Parteneri media: Capital Cultural, Sibiu On Line, Sibiu City App.

Află primul când sunt următoarele proiecții și evenimente ESTE Film. Îți trimitem un email cu toate informațiile de care ai nevoie și doar când ai nevoie.