ESTE Filmul de Miercuri prezintă filmul SPIRALA, debutul în lungmetraj al regizoarei Cecília Felméri. Filmul a câştigat Premiul Special al Juriului în 2020 la Festivalul Internaţional de Film de la Salonic.
Proiecția va avea loc în AVANPREMIERĂ pe Sibiu miercuri, 17 noiembrie, de la ora 20.00, la Sala Mică a Centrului Cultural „Ion Besoiu”.
Sinopsis:
SPIRALA este o dramă psihologică despre dificultatea de a lăsa în urmă trecutul și despre felul în care viața noastră și ciclurile naturii sunt profund legate. Bence și Janka trăiesc pe malul unui lac, întreținându-se din taxa pe care o plătesc cei care vor să pescuiască aici. Totul pare să curgă armonios în acest aparent paradis, însă relația lor începe să se deterioreze și, odată cu ea, în mod bizar, viața din jurul lacului.
Rating: N15 – nerecomandat sub 15 ani.
Preţul unui bilet este de 20 lei și se poate achiziționa online de pe Eventbook (https://eventbook.ro/sport/bilete-spirala-este-filmul-de-miercuri) sau direct de la casieria Centrului Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.
Acest eveniment este organizat de Asociaţia ESTE FILM, în parteneriat cu Centrul Cultural “Ion Besoiu”.

Află primul când sunt următoarele proiecții și evenimente ESTE Film. Îți trimitem un email cu toate informațiile de care ai nevoie și doar când ai nevoie.