ESTE Film Festival lansează competiția de scurtmetraje românești de ficțiune, ediția 2022

A treia ediție a competiției de scurtmetraj românesc de ficțiune din cadrul ESTE Film Festival va avea loc la Sibiu în perioada 25-29 mai 2022.
Se pot înscrie cineaști profesioniști, dar și studenți sau amatori, iar premiul acordat câștigătorului e în valoare de 2.000 de euro. Data limită a înscrierilor este 28 februarie, 2022.
Scurtmetrajele înscrise în competiție trebuie să aibă o durată de maxim 30 de minute și să fie produse în perioada 2021-2022. Mai multe detalii puteți citi în regulamentul de pe pagina festivalului: https://www.estefilm.ro/.
Filmele pot fi înscrise aici: estefilm.ro/competitie-2022/.
Selecția filmelor va fi realizată de jurnalistul și criticul de film Iulia Blaga. Mai multe informații legate de competiție puteți obține la adresa de email: iulia @ estefilm.ro.

La ediția din 2020, 10 filme au concurat pentru trofeul ESTE Film Festival, iar juriul format din Sarra Tsorakidis, regizor câștigător al competiției precedente, Cătălin Olaru, critic de film și Monica Felea, distribuitor de film – a desemnat scurtmetrajul AFGANISTANII, în regia lui Adrian Silișteanu, ca fiind câștigător.