Tár la ESTE Filmul de Miercuri

ESTE Filmul de Miercuri

Data: 13 septembrie, 2023
Locație: Centrul Cultural ”Ion Besoiu” Sibiu, Sala Mică
Regie: Todd Field
Durată: 158’
Țară: SUA
An: 2022

Sinopsis:
Plasat în lumea cosmopolită a muzicii clasice occidentale, lungmetrajul lui Todd Field spune povestea Lydiei Tár (Cate Blanchett), una dintre cele mai importante compozitoare-dirijoare din istorie și prima femeie care a condus o orchestră germană importantă.

Premii: Globul de Aur pentru cea mai bună actriță – Cate Blanchett, 2022; nominalizat la 6 categorii de premii Oscar și 5 categorii de premii BAFTA printre care Cel mai bun film, Cea mai bună actriță, Cel mai bun regizor.

Film în limba engleză, cu subtitrare în limba română.
Rating: N-15. Nerecomandat sub 15 ani.

Bilete: https://eventbook.ro/film/bilete-este-filmul-de-miercuri-tar

ESTE Filmul de Miercuri este un proiect organizat de Asociația Este Film.
Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional*

Sponsor: Marquardt

Parteneri: Centrul Cultural „Ion Besoiu”, My Continental, Consomme Bistro, Centrul Cultural German Sibiu, Centrul Cultural Maghiar Sibiu, Cărturesti, Humanitas, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, Biblioteca Universității ”Lucian Blaga”, Universitatea ”Lucian Blaga”, Erasmus Librărie-Cafenea

Parteneri media: RockFM, Zile și Nopți, Goodtime magazine

*Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Află primul când sunt următoarele proiecții și evenimente ESTE Film. Îți trimitem un email cu toate informațiile de care ai nevoie și doar când ai nevoie.