Seară de comedie: TOVARĂȘUL DRACULICI, regia Márk Bodzsár, o comedie cu un umor negru ca noaptea, protagoniști de excepție, elemente vizuale memorabile și o poveste cu întorsături de situație, invitând publicul la o experiență cinematografică palpitantă care pune sângele în mișcare. Proiecția va avea loc
miercuri, 26 februarie, de la ora 20.20, la Sala Mică a Centrului Cultural „Ion Besoiu”.

Sinopsis:
Vampirii umblă printre noi! Dar nu vă temeți: angajații serviciului de contraspionaj sunt pe urmele lor, și, pe lângă metodele și echipamentele obișnuite, sunt în stare să apeleze chiar și la usturoi.
Suntem în Ungaria anilor ’70. Tovarășul Fábián (Zsolt Nagy), trecut și prin revoluția cubaneză, își vizitează patria pentru a lansa o mișcare grandioasă de donare de sânge. Dar ceva e în neregulă cu el. Bătrânul luptător arată de parcă ar avea 30 de ani, posedă un aer degajat și conduce un Mustang roșu aprins, iar femeile mor după această bestie neobosită la pat. Serviciul de contraspionaj s-a pregătit însă de luptă, punându-și în joc cei mai buni agenți.

Preţul unui bilet este de 17 lei (12 lei redus pentru elevi / studenți / pensionari) și se poate achiziționa online de pe EventBook ( https://eventbook.ro/film/bilete-drakulics-elvtars-tovarasul-draculici-este-filmul-de-miercuri) sau direct de la casieria Centrului Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.
ESTE Filmul de Miercuri este un eveniment organizat de Asociaţia ESTE FILM, în parteneriat cu Centrul Cultural “Ion Besoiu”, cu sprijinul Asociației Filmtett.
Rating: N-15 (nerecomandat sub 15 ani).

Parteneri Sibiu: Primăria Sibiu, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.
Parteneri media: Capital Cultural, Sibiu OnLine, Sibiu CityApp.

Află primul când sunt următoarele proiecții și evenimente ESTE Film. Îți trimitem un email cu toate informațiile de care ai nevoie și doar când ai nevoie.