ESTE Filmul de Miercuri vă invită la proiecția filmului UN OM INTEGRU, regia Mohammad Rasoulof. Recompensat cu premiul Un Certain Regard la Cannes in 2017, filmul este o poveste despre principii și despre individ contra sistemului. Filmat pe ascuns in Iran, a fost ulterior interzis în această țară.
Proiecția va avea loc miercuri, 18 septembrie, de la ora 20.00, la Sala Mică a Centrului Cultural „Ion Besoiu”.

Sinopsis:
Filmul urmăreşte povestea lui Reza, un bărbat care duce o viaţă modestă alături de soţia şi fiul său, undeva în afara oraşului, câştigându-şi traiul de pe urma creşterii peştilor de apă dulce. O companie privată are interesul de a obţine în orice condiţii pământul din zonă şi este gata să facă orice pentru a-l determina pe Reza să-l vândă. Numai ca Reza nu este un bărbat uşor de înduplecat.

Preţul unui bilet este de 17 lei (12 lei redus pentru elevi / studenți / pensionari) și se poate achiziționa online de pe EventBook sau direct de la casieria Centrului Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.

ESTE Filmul de Miercuri este un eveniment organizat de Asociaţia ESTE FILM, în parteneriat cu Centrul Cultural “Ion Besoiu”, cu sprijinul Voodoo Films.

Film cu subtitrare în limba română. N12 (Nerecomandat sub 12 ani)

Sponsor: Marquardt.

Află primul când sunt următoarele proiecții și evenimente ESTE Film. Îți trimitem un email cu toate informațiile de care ai nevoie și doar când ai nevoie.