CineBrunch înseamnă anul acesta cinema de artă, dar și un brunch delicios, cu bunătăți tradiționale locale. Asociatia My Transylvania e „vinovată” pentru bucatele alese, iar Sala Oglinzilor din Forumul German Sibiu e spațiul- gazdă al acestei experiențe inedite.
 
Anunțați-vă prietenii și REZERVAȚI LOCURI! Sunt două evenimente, sâmbătă și duminică, dar „foamea” de filme bune e mare. :)
 
Intrarea este 40 lei/persoană și include vizionarea filmului, gustări și băuturi.
Abonamentul festivalului nu include accesul la CineBrunch.
 
 
După rezervare, vă rugăm să ridicați biletele de la Librăria Habitus până cel târziu JOI, 3 mai, ora 12:00.
* Dupa această dată, locurile rezervate vor fi anulate și se vor pune din nou în vânzare.
 
Ce vedem?
Taverna Soul Kitchen / Soul Kitchen (2009), Germania | Franța | Italia, 99’, r.: Fatih Akin
“Viața este ce ți se întâmplă în timp ce ești ocupat să faci planuri”
Tânărul proprietar de restaurant Zinos are ghinion. Prietena lui s-a mutat în China, clienții restaurantului său, Soul Kitchen, îi boicotează maestrul bucătar și, colac peste pupăză, are niște dureri de spate cumplite. Lucrurile încep să se miște când bucătăria trendy a localului începe să fie apreciată, dar pentru inima frântă a lui Zinos parcă nu există leac! Tânărul decide să zboare la Shanghai în căutarea dragostei, dar pentru asta trebuie să lase Soul Kitchen în grija fratelui său, Illias, un fost pușcăriaș. Ambele decizii se vor dovedi dezastruoase…
 
SOUL KITCHEN este un film despre familie și prietenie, despre iubire, încredere și loialitate și despre lupta de a proteja căminul într-o lume din ce în ce mai imprevizibilă. Fatih Akin a reunit crema actorilor din filmele sale precedente: Adam Bousdoukos (L’Engrenage, Head-On), Moritz Bleibtreu (Solino, Julie en Juillet) și Birol Unel (Head-On, Julie en Juillet).
 
“Taverna Soul Kitchen” / “Soul Kitchen” a fost distins cu Premiul Special al Juriului la Veneția, în 2009.