ESTE Filmul de Miercuri prezintă URMA, debutul în lungmetraj al regizorului și actorului Dorian Boguță, proiecție specială în premieră la Sibiu, în prezenta echipei. Un film plin de suspans și emoție, cu Teodor
Corban, Dragoș Bucur, Mădălina Ghenea, Marin Grigore și Irina Rădulescu în roluri principale.
Proiecția filmului, va avea loc miercuri, 11 martie, de la ora 20.20, la Sala Mică a Centrului Cultural „Ion Besoiu”.
Sinopsis:
Anton (Marin Grigore), un pianist celebru, este dat dispărut. Poliţistul (Teodor Corban) care preia cazul află treptat despre destinul zbuciumat al artistului, relaţiile sale bizare şi deciziile care au declanşat un
vârtej de evenimente surprinzătoare. După moartea părinţilor săi, Anton devenise obsedat de fericirea surorii sale, Ana (Irina Rădulescu), dincolo de limitele iubirii fraterne.
Preţul unui bilet este de 17 lei (12 lei redus pentru elevi / studenți / pensionari) și se poate achiziționa online de pe EventBook sau direct de la casieria Centrului Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.
ESTE Filmul de Miercuri este un eveniment organizat de Asociaţia ESTE FILM, în parteneriat cu Centrul Cultural “Ion Besoiu”, cu sprijinul Transilvania Film.
Rating: N-15. Nerecomandat sub 15 ani.

Parteneri Sibiu: Primăria Sibiu, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.
Parteneri media: Capital Cultural, Sibiu On Line, Sibiu City App.

Află primul când sunt următoarele proiecții și evenimente ESTE Film. Îți trimitem un email cu toate informațiile de care ai nevoie și doar când ai nevoie.